Uw effectiviteit verhogen
 
Wat is Prognos                          
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Waarom Prognos gebruiken
Prognos is een zeer nuttige aanvulling op de algemeen geaccepteerde therapieën in de wereld en kan als zelfstandig systeem opereren of als aanvulling op een bestaand systeem richting geven aan de therapie.

prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2020
Prognos® aanschaffen.
Als u Prognos voor uw praktijk wilt aanschaffen, zijn wij u graag van dienst om uitleg te geven over het systeem en de financiële mogelijkheden. In samenspraak met uw eigen financieel adviseur bepaalt u de juiste keuze. Het systeem wordt geleverd dmv betaling voor levering. Hieronder volgen de mogelijkheden.

Kopen:
De de meest gangbare modulen zijn de Basic, Expert en IDT modules. Echter met de Basic module kunt u prima uit de voeten als u bijvoorbeeld producten of suppletie wilt testen op verdraagzaamheid. Daarnaast is de nieuwe vitaloNUTRI (voorheen ProNutri) module een zeer goede optie. Voor prijzen verwijzen wij u naar de Prognos prijslijst die wij u toe kunnen sturen. Afhankelijk van uw specialisaties en soort praktijk kan dit pakket worden uitgebreid met andere modules. Wij kunnen u hierover adviseren tijdens een demonstratie.

Profesionele financiering:
De meeste banken erkennen Prognos als volwaardig therapiesysteem die u gemakkelijk financiële ruimte kunnen geven om met de Prognos aan de gang te gaan. Dit kan in verschillende vormen, zoals doorlopend krediet, ruimte op uw ondernemers rekening, lease en diverse andere mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met uw financiële adviseur.

Leasen:
Wij regelen het leasen niet zelf. Kiest u voor deze optie, dan raden we u aan een leasemaatschappij te benaderen die gewend is aan leasecontracten met de gezondheidszorg, zoals Medi Lease BV.
U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen www.medilease.nl
U kunt daar een gepaste offerte aanvragen.

Huren:
Op dit moment is huren niet mogelijk.

Waardevolle investering:

Er zijn honderden diagnose en therapie apparaten op de markt, echter zijn slechts enkele ISO gecertificeerd. Het is heel belangrijk om te weten dat de wet dit eist en dat u met medisch onderbouwde en ISO gecertificeerde apparatuur werkt. Prognos heeft alle certificeringen die nodig zijn.

De behandelresultaten zijn zeer goed dankzij de IDT module die het mogelijk maakt om de diepere oorzaak van klachten te meten.

Het Prognos systeem is een waardevolle investering met een bijzonder korte terugverdientijd. Afhankelijk van het aantal behandelingen wat u geeft is het al mogelijk om uw investering binnen een zeer korte periode terug te verdienen. Uit de praktijk blijkt dat dit meestal binnen 1 jaar reeds is terug verdiend. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.
Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs op 0186 680 670.

Heeft u vragen of wilt u de prijslijst ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen samen met u bepalen wat voor u persoonlijk de beste keuze is.

Voor meer informatie of een demonstratie van Prognos neemt u contact op met:

Prognos Nederland BV
Dhr. Martin Möhrke, Directeur
Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Tel.: +31 186 680 670
Fax.: +31 877 844 232
Contact / email informatie
Route
Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012