Optimale service & ondersteuning
 
Wat is Prognos                          
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Prognos wetenschap

Met Prognos heeft u ISO gecertificeerde appartuur in uw praktijk.
prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2024
Als u een Prognossysteem gebruikt
Als u een Prognossysteem hebt aangeschaft, zorgt Prognos Nederland BV voor professionele support, begeleiding en praktijkgerichte uitleg, ter plaatse. Het totale systeem is eenvoudig te bedienen, en bij de installatie ter plaatse krijgt u uitleg. De software is in het Nederlands (ook in het Frans, Engels, Duits, Italiaans en Spaans). Na enkele weken komt een van de vertegenwoordigers nogmaals bij u langs om te kijken of alles naar wens verloopt en om eventuele vragen of problemen te beantwoorden of op te lossen. Ook dan kan de interpretatie van de grafieken in de dagelijkse praktijk worden besproken aan de hand van voorbeelden van meetresultaten van patiënten uit uw eigen praktijk. Daarnaast stellen we u in de gelegenheid een persoonlijke trainingsdag in een professionele praktijk mee te maken. Regelmatig organiseren wij seminars, workshops, en informatieavonden waar duidelijke uitleg wordt gegeven en casussen worden besproken. Ook worden er regelmatig seminars en workshops gegeven in Duitsland, die u tegen een kleine vergoeding kunt volgen.
Klik hier voor het actuele programma.

Op vrijdag 11 April 2014 is er een cursus die speciaal is gericht op energetische geneeswijzen en het gebruik van Prognos en de IDTmodule in de praktijk. Deze cursus wordt gegeven door de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen (NAEG). Zie de website van de NAEG voor meer informatie. Inmiddels zijn er ruim 500 behandelaars opgeleid door de NAEG. De opleiding is niet verplicht, en ook zonder de opleiding zorgt Prognos Nederland er voor dat u uitstekende instructies krijgt.
Bij een installatie is inbegrepen een halve dag instructie bij u in de praktijk, alsmede een halve dag stage training in het Nederlands Centrum voor Energetische Geneeswijzen in Den Haag. Uiteraard zijn er uitgebreide instructie handboeken inbegrepen. Dit is ruim voldoende om met het systeem goed in de praktijk toe te passen.

Het verdient aanbeveling een onderhoudscontract af te sluiten. U ontvangt dan altijd de nieuwste updates van het softwareprogramma, en als het meetapparaat kapot gaat, wat zelden voorkomt, zorgt Prognos Nederland ervoor dat het apparaat binnen 48 uur (twee werkdagen) wordt vervangen. Daarnaast krijgt uw praktijk een vermelding op deze website. Een onderhoudscontract kost 50€ per maand en is niet verplicht (prijs wordt mogelijk nog aangepast in maart 2014). Ook zal de website gepromoot worden op internet, Facebook en zoekmachines wat ook meer patiënten voor uw praktijk zal betekenen. Daarnaast is er ook een Facebook gebruikersgroep waar u lid van kunt worden indien u een Prognos systeem bezit. De bij het contract behorende voorwaarden kunt u bij ons opvragen.

Ook bestaat er een starterset met extra nuttige accesoires, zoals een opbergkoffer, reserve batterij, RAVI (om druppels te maken) e.d.. Vraag naar de mogelijkheden, wij zullen u graag uitleggen welke voor de praktijk nuttig kunnen zijn.

Alle praktijken die met een Prognossysteem werken, worden vermeld op de website van Prognos Nederland BV (als u dit wenst). Hierdoor raakt uw praktijk bekend bij nieuwe patiënten.

Prognos Nederland BV heeft zich ten doel gesteld dat er in Nederland 200-300 professionele praktijken zijn waarvan algemeen bekend is, ook bij huisartsen en specialisten, dat er op een goede manier wordt gewerkt met een gefundeerde aanpak en een sluitend systeem dat reproduceerbare metingen verricht.
Eric van Schijndel en Martin Möhrke

Met behulp van Prognos kunt u uw huidige therapie en het te behalen resultaat verbeteren. Bovendien wordt het mogelijk metingen te delegeren aan een assistent(e). U zult beter en sneller in staat zijn te bepalen waardoor de klachten zijn ontstaan en waarmee deze klachten doeltreffend te bestrijden zijn. Aangezien er geen symptomen maar oorzaken worden bestreden, neemt de effectiviteit van de behandeling toe en worden er sneller resultaten geboekt. Dit resulteert in tevreden patiënten, die zich daarover zullen uitspreken bij anderen.
Dankzij Prognos zult u moeiteloos en met veel plezier uw praktijk kunnen voeren.

De voordelen van Prognos op een rij.


Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012