Wat kan Prognos voor u betekenen?
 
Wat is Prognos                          
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Doel: gezond zijn                    
Diagnose: oorzaken                 
Therapie: herstel                    
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Praktijken
Er zijn diverse behandelaars die gebruik maken van het Prognos systeem. Op deze site kunt u hun praktijken op een eenvoudige wijze vinden.

prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2020
Patiënten informatie
Ruimtevaarttechnologie voor uw gezondheid


Prognos diagnose en therapie


PROGNOS is een computer-analyse systeem ter herstel en behoud van een goede gezondheid. Het is afkomstig uit de ruimtevaartgeneeskunde. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en kan ook op baby's toegepast worden. Deze behandelwijze is een holistisch systeem gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen. PROGNOS is een unieke innovatieve combinatie van 5000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse high-tech computertechnologie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. De Westerse reguliere geneeskunde en het PROGNOS systeem blijken elkaar perfect aan te vullen en worden reeds in veel landen gecombineerd toegepast. Op dit moment wordt er in ca 55 landen met PROGNOS gewerkt. Met behulp van PROGNOS stelt de behandelaar vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en door welke oorzaken deze verstoringen zijn ontstaan. Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld en niet de symptomen, waardoor klachten definitief kunnen verdwijnen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest. In principe kunnen alle klachten met PROGNOS behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, ADHD, multiple sclerose en reumatische klachten.

Prognos is ISO gecertificeerd wat betekend dat de apparatuur aan alle EU normen voldoet en wetesnchappelijk met studies is onderbouwd. Als u naar een complementaire behandelaar gaat, check dan of de apparatuur die hij gebruikt ISO gecertificeerd is, en vraag hem ook naar zijn diploma medische basiskennis.
Dit is (gelukkig) tegenwoordig een eis van de beroepsvereniging, wat de kwaliteit van de behandelaars bevordert.


Bij klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel een specialist te bezoeken. Neem eventuele onderzoeksgegevens zoals bloeduitslagen mee naar uw behandelaar.


Verder naar Doel: gezond zijn


Informatie en afspraken:
U kunt hier naar een praktijk zoeken en met hen contact opnemen voor meer informatie.

Zoek een praktijk bij u in de buurt.
Voor meer informatie
(voor behandelaars)
over Prognos neemt u contact op met:


Prognos Nederland BV
Dhr. Martin Möhrke, Directeur
Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Tel.: +31 186 844 344
Fax.: +31 842 15 23 17
Contact / email informatie
Route
Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012