Wat kan Prognos voor u betekenen?
 
Wat is Prognos                          
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Doel: gezond zijn                    
Diagnose: oorzaken                 
Therapie: herstel                    
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Praktijken
Er zijn diverse behandelaars die gebruik maken van het Prognos systeem. Op deze site kunt u hun praktijken op een eenvoudige wijze vinden.

prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2024
Patiënten informatie
Doel: gezond zijn

Behandeling met PROGNOS kan de volgende doelen hebben:

  1. Klachten verhelpen en weer gezond worden. Met behulp van PROGNOS worden oorzaken van klachten opgespoord en vervolgens behandeld. De klachten zijn vaak veroorzaakt door schimmels, virussen, bacteriën, en parasieten. Ook schadelijke stoffen van buitenaf kunnen klachten tot gevolg hebben, bijvoorbeeld insekticiden, kleur- en verfstoffen, medicijnresten en zware metalen. Andere veroorzakers van klachten zijn bijvoorbeeld niet verwerkte emoties, basisbehoeften, straling van elektrische apparaten, littekens, gebitstoring en tekorten van vitamines en mineralen. Niet te onderschatten oorzaken, die bij andere behandelwijzen vaak niet ontdekt en behandeld worden, zijn miasmata, hersenkernen, chakra's, allergie/NAVO, imuunsysteem, autonome zenuwstelsel en matrixstoring. Vaak ligt de oorzaak ver in het verleden en zijn patiënten afhankelijk van medicijnen die meestal slechts de symptomen bestrijden. PROGNOS herstelt het evenwicht zodat de klachten verdwijnen en medicijnen soms niet meer nodig zijn.

  2. Gunstig beïnvloeden van chronische ziekten. Chronische ziekten zoals ernstige suikerziekte en reuma zijn over het algemeen niet te genezen met PROGNOS. De behandeling kan echter wel een goede invloed hebben en de ziekte beter beheersbaar maken. Hierdoor hebben de patiënten minder klachten en voelen zich aanzienlijk fitter.

  3. Voorkomen van klachten. Lang voordat er klachten optreden zijn de energieën in de meridianen al meetbaar verstoord. PROGNOS kan deze energetische verstoringen vaststellen. Op deze manier kan de behandelaar vroegtijdig preventieve maatregelen adviseren en kunnen ziekten worden voorkomen. Preventie is nuttig voor iedereen die gezond wil zijn. PROGNOS wordt niet alleen gebruikt in praktijken en klinieken voor diagnose en therapie, maar is ook nuttig voor het optimaliseren van sportprestaties, het terugdringen van het ziekteverzuim in het bedrijfsleven en ter ondersteuning van anti-aging en life-extension programma's in kuuroorden en health centra.Verder naar Diagnose: op zoek naar oorzaken


Informatie en afspraken:
U kunt hier naar een praktijk zoeken en met hen contact opnemen voor meer informatie.

Zoek een praktijk bij u in de buurt.
Voor meer informatie
(voor behandelaars)
over Prognos neemt u contact op met:


Dhr. Martin Möhrke, Directeur
Prognos® Nederland BV
Postbus 7275
3280 AB Numansdorp
Tel.: +31 186 680 670
Fax.: +31 877 844 232
Contact / email informatie
Route

Stage praktijk:

Dhr. Eric van Schijndel, acupuncturist
Nederlands Centrum voor Energetische Geneeswijzen
Prinses Julianastraat 45
2671 EH Naaldwijk
Tel.: +31 174 670 590
www.nceg.nl
Route
Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012