Diagnose & Therapie
 
Wat is Prognos                          
Ruimtevaart technologie        
Oosterse wijsheid                    
Regulier en alternatief              
Diagnose en Therapie                
Hoe werkt Prognos                    
Ontwikkeling Prognos              
Voor wie is Prognos                  
Prognos modules                      
Opsporen van oorzaken            
Prognos aanschaffen                
Wat als u Prognos gebruikt       
Patiënten informatie                 
Prognos praktijken                    
Ziekteverzuim terugdringen  
Praktijken
Er zijn diverse behandelaars die gebruik maken van het Prognos systeem. Op deze site kunt u hun praktijken op een eenvoudige wijze vinden.

prognos
DIN EN ISO 9001 &
DIN EN ISO 13 485:2012 gecertficeerd.

© Prognos Nederland BV 2015
Technologie uit de ruimtevaart.
Prof. Dr. Valery Polyakov, arts, reisde in 1993 en 1994 in totaal 438 dagen non-stop met het ruimte station MIR om de aarde. Tijdens deze vlucht is het PROGNOS systeem ingezet om de gezondheid van de kosmonauten te bewaken. Het systeem onderging een extreme duurzaamheids en kwaliteitstest.

De kosmonauten, onder wie Prof. Dr. Valery Polyakov, arts, voerden zelf de metingen uit. Aan de hand van de meetresultaten en het geïntegreerde interpretatie en therapieprogramma corrigeerden zij de verstoringen in de meridianen door het stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten.

In tegenstelling tot zijn ervaringen tijdens eerdere vluchten (het record van de Amerikanen lag op dat moment op 20 dagen non-stop) kwam Prof. Polyakov fit en zonder gezondheidsproblemen terug op aarde.
Prof. Dr. Valery Polyakov

MIR In de toekomst is er een bemande vlucht gepland naar Mars, waarbij PROGNOS zal worden gebruikt om de gezondheid van de kosmonauten te bewaken.

Sinds enige jaren is het systeem beschikbaar als diagnose en therapiesysteem voor de dagelijkse praktijk. Op dit moment worden in Wereldwijd en in Europa dagelijks ongeveer 55.000 patiënten met PROGNOS gemeten.


Prognos aanschaffen Meten met Prognos
Als u Prognos voor uw praktijk wilt aanschaffen, zijn wij u graag van dienst om uitleg te geven over het systeem en de financiële mogelijkheden. Vier microchips regelen het meetproces. Binnen 18 milliseconden worden per punt 400 metingen verricht. De computer interpreteert en verwerkt deze gegevens, die uiteindelijk in een grafiek op het beeldscherm verschijnen.
Disclaimer ISO gecertificeerd: DIN EN ISO 9001 & DIN EN ISO 13 485:2012